Handelsbolaget Henkahl sport och dental

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Boden och Handelsbolaget Henkahl sport och dental är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolaget Henkahl sport och dental är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Henkahl sport och dental är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Henkahl sport och dental är ett Handelsbolag och skapades 1984-10-15. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolaget Henkahl sport och dental ska trivas.

Handelsbolaget Henkahl sport och dental är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boden så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Odontologisk efterutbildning och implantatkirurgi, kemi- teknik, konsultverksamhet inom odontologi samt handel med sportartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Henkahl sport och dental är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Handelsbolaget Henkahl sport och dental och det finns flera bolag som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Henkahl sport och dental så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7907168.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Henkahl sport och dental är Ahlborg, Henrik Göran som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Ahlborg, Karin Birgitta som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Ahlborg, Knut Göran som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Henkahl sport och dental har 916480-8264 som sitt organisationsnummer.