Lill-Simon Nordkalottprodukter Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

I Boden finns det ett Kommanditbolag som heter Lill-Simon Nordkalottprodukter Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Lill-Simon Nordkalottprodukter Kommanditbolag i Norrbottens län. Boden är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lill-Simon Nordkalottprodukter Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-03-17 så har Lill-Simon Nordkalottprodukter Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lill-Simon Nordkalottprodukter Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Boden.

Vill man komma i kontakt med Lill-Simon Nordkalottprodukter Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Formelhuset, 0 , Jokkmokk. Vi ni istället prata med Lill-Simon Nordkalottprodukter Kommanditbolag så kan ni göra det på 0971-55935.

Försäljning av livsmedel och souvenirer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Simonsson, Nils Stefan som är född 1946 och har titeln Komplementär, Simonsson, Seth Nils Mikael som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Lill-Simon Nordkalottprodukter Kommanditbolag har 916480-9460 som sitt organisationsnummer.