Stall Hallén Handelsbolag

Norrbottens län

Information

916991-0883 är organisationsnummer för bolaget Stall Hallén Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Hallén Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Boden som är den kommunen som Stall Hallén Handelsbolag finns i.

Stall Hallén Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-04-19 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Hallén Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Stall Hallén Handelsbolag är och det finns flera bolag i Boden som också är .

Firmatecknare för Stall Hallén Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Stall Hallén Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2328111 eller genom brev på följande adress:
Kuskv. 18, 961 74, Boden

Travsport- och uppfödningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Översättnings- och bokförlagsverksamhet. Bokhandelsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Hallén Handelsbolag och det är Hallén, Karl Gustav som är född 1920 och har titeln Bolagsman, Hallén, Karl Harald Gustaf som är född 1952 och har titeln Bolagsman,