Strutz Trav Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Strutz Trav Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Boden. Det är nämligen den kommunen som Strutz Trav Handelsbolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Strutz Trav Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Strutz Trav Handelsbolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1994-10-10. Men sedan 1995-01-01 så har Strutz Trav Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vackerbacken 16, 975 94, Luleå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Strutz Trav Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0920-261676.

Boden arbetar för att bolag som Strutz Trav Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Strutz Trav Handelsbolag. Det finns flera bolag i Norrbottens län.

Handel med rid- och travhästar samt rid- och travartiklar. Transport av hästar, tävlings- och träningsverksamhet samt utbildning av rid- och travhästar. Uppfödning av rid- och travhästar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Strutz Trav Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Strutz Trav Handelsbolag och det är följande personer, Ekholm, Olga Andrea som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Strutz, Bengt Alexander som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Strutz, Jan Fredrik Mikael Alexander som är född 1971 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Strutz Trav Handelsbolag är 916991-4166.