Harry Nordbergs Service Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

969610-0909 är organisationsnummer för bolaget Harry Nordbergs Service Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harry Nordbergs Service Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Boden som är den kommunen som Harry Nordbergs Service Kommanditbolag finns i.

Harry Nordbergs Service Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1994-12-20 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Harry Nordbergs Service Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Harry Nordbergs Service Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Boden som också är .

Firmatecknare för Harry Nordbergs Service Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Harry Nordbergs Service Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 010-2585058 eller genom brev på följande adress:
Degerbäckens By 49, 961 95, Boden

Bedriva reparationer av fordon och industrimaskiner. Travsport samt lantbruksservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Harry Nordbergs Service Kommanditbolag och det är Harry Nordbergs Service Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Nordberg, Per Harry som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare,