Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Boden som är den kommunen där Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag finns. I Boden så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag har haft sedan 2004-06-17. Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Granberget 201, 961 92, Boden men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0921-474043.

Boden arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag har idag 969643-8457 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag

Skogsavverkning.

I Lund & Lund Skogsmaskiner Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lund, Mats Håkan som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Lund, Ulf Håkan som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .