ESS i Kommunikation - Språkkonsult i Norrbotten Handelsbolag

Norrbottens län

Information

I Boden finns det ett Handelsbolag som heter ESS i Kommunikation - Språkkonsult i Norrbotten Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar ESS i Kommunikation - Språkkonsult i Norrbotten Handelsbolag i Norrbottens län. Boden är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1998-03-30 så har ESS i Kommunikation - Språkkonsult i Norrbotten Handelsbolag varit registrerat. Idag är ESS i Kommunikation - Språkkonsult i Norrbotten Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Boden.

Vill man komma i kontakt med ESS i Kommunikation - Språkkonsult i Norrbotten Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kanotv. 36, 961 51, Boden. Vi ni istället prata med ESS i Kommunikation - Språkkonsult i Norrbotten Handelsbolag så kan ni göra det på 0921-69030.

Pedagogisk verksamhet i språk, utbildning, ledarskap och organisationsutveckling samt konsultverksamhet inom nämnda områden.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundström, Eva Margaretha som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Lundström, Per Erik Bertil som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

ESS i Kommunikation - Språkkonsult i Norrbotten Handelsbolag har 969649-1621 som sitt organisationsnummer.