IB Takläggningsfirma Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Boden och IB Takläggningsfirma Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och IB Takläggningsfirma Handelsbolag är ett av dem. Statusen för IB Takläggningsfirma Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

IB Takläggningsfirma Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-04-14. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där företaget finns i jobbar för att företag som IB Takläggningsfirma Handelsbolag ska trivas.

IB Takläggningsfirma Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Boden så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Takbeläggningar, plåt och isoleringsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IB Takläggningsfirma Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är IB Takläggningsfirma Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med IB Takläggningsfirma Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0921-50217.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med IB Takläggningsfirma Handelsbolag är Berglund, Halvard Ingemund som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Berglund, Karin Viola som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

IB Takläggningsfirma Handelsbolag har 969649-4682 som sitt organisationsnummer.