Café boden i Boden Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Boden och Café boden i Boden Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Café boden i Boden Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Café boden i Boden Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Café boden i Boden Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-10-30. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där företaget finns i jobbar för att företag som Café boden i Boden Handelsbolag ska trivas.

Café boden i Boden Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-12. I Boden så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kaférörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Café boden i Boden Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-12.

Idag är Café boden i Boden Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med Café boden i Boden Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3955003.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Café boden i Boden Handelsbolag är Elmgren, Bo Valdemar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Bo Stefan som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Larsson, Per Olov Hjalmar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Café boden i Boden Handelsbolag har 969689-1812 som sitt organisationsnummer.