Carsten Webering Extreme Outdoor Equipment Handelsbolag

Norrbottens län

Information

I Boden finns det ett Handelsbolag som heter Carsten Webering Extreme Outdoor Equipment Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Carsten Webering Extreme Outdoor Equipment Handelsbolag i Norrbottens län. Boden är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2003-05-14 så har Carsten Webering Extreme Outdoor Equipment Handelsbolag varit registrerat och sedan 2003-06-26 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Carsten Webering Extreme Outdoor Equipment Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Boden.

Vill man komma i kontakt med Carsten Webering Extreme Outdoor Equipment Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ugglev. 26, 131 44, Nacka. Vi ni istället prata med Carsten Webering Extreme Outdoor Equipment Handelsbolag så kan ni göra det på 08-6358012.

Bedriva import och handel med textil, läder- och metallvaror, arrangemang av resor, kurser, organisationsutveckling, rådgivning, äga, förvalta samt bedriva handel med aktier, värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Webering, Nils Bertil Carsten som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Webering, Nils Bertil Ivan som är född 1931 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Webering, Carsten ensam. .

Carsten Webering Extreme Outdoor Equipment Handelsbolag har 969693-8340 som sitt organisationsnummer.