Leffes & Mias Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969694-2847 är organisationsnummer för företaget Leffes & Mias Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leffes & Mias Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Boden som är den kommunen som Leffes & Mias Handelsbolag finns i.

Leffes & Mias Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-06-04 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leffes & Mias Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-19.

Leffes & Mias Handelsbolag är och det finns flera bolag i Boden som också är .

Firmatecknare för Leffes & Mias Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Leffes & Mias Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0921-55365 eller genom brev på följande adress:
Stureg. 36, 961 33, Boden

Konsult inom data och hemelektronik, såsom TV-, video- och radioapparater, satellit-TV-utrustning, telefoner, elektroniska räknare, faxar, kopieringsmaskiner och persondatorer, samt försäljning av tillbehör till dessa. Handel med baby-barn-mammakläder, utrustning och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Leffes & Mias Handelsbolag och det är Öberg, Leif Roland som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Öberg, Maria Andréa som är född 1971 och har titeln Bolagsman,