Ba An assistans Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969705-3206 är organisationsnummer för bolaget Ba An assistans Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ba An assistans Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Boden som är den kommunen som Ba An assistans Handelsbolag finns i.

Ba An assistans Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-10-20 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ba An assistans Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ba An assistans Handelsbolag är och det finns flera bolag i Boden som också är .

Firmatecknare för Ba An assistans Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Ba An assistans Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3040950 eller genom brev på följande adress:
N. Bredåker 73 D, 961 98, Boden

Bedriva personlig assistans.

Det finns olika personer som har en koppling med Ba An assistans Handelsbolag och det är Lundström Wulkan, Ann-Christin I som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Nyström, Ingrid Barbro Margareta som är född 1958 och har titeln Bolagsman,