Stall Spartacus Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

969706-4591 är organisationsnummer för verksamheten Stall Spartacus Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Spartacus Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Boden som är den kommunen som Stall Spartacus Kommanditbolag finns i.

Stall Spartacus Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-11-24 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Spartacus Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Stall Spartacus Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Boden som också är .

Firmatecknare för Stall Spartacus Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av Demetris Demetriov ensam.

Vill ni komma i kontakt med Stall Spartacus Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Grang. 18, 961 37, Boden

Travsport verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Spartacus Kommanditbolag och det är Demetriou, Demetris som är född 1960 och har titeln Komplementär, Johansson, Gerd Monika som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare,