TELE-FOKUS, C-L Persson

Norrbottens län

Information

TELE-FOKUS, C-L Persson hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Boden som är den kommunen där TELE-FOKUS, C-L Persson finns. I Boden så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. TELE-FOKUS, C-L Persson tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket TELE-FOKUS, C-L Persson har haft sedan 2003-08-04. TELE-FOKUS, C-L Persson har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till TELE-FOKUS, C-L Persson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0921-53333.

Boden arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

TELE-FOKUS, C-L Persson har idag 420622-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för TELE-FOKUS, C-L Persson

Foto- och videouppdrag, redigering och produktion av vhs- cd- och dvd-produkter. information- och utbildningsverksamhet. konsultverksamhet inom filmvisning, videoredigering, mörkrumsarbete samt fotografering.

I TELE-FOKUS, C-L Persson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Carl-Lennart Inge som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .