Nöjes Aktiebolaget Logdans

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boden och Nöjes Aktiebolaget Logdans är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Nöjes Aktiebolaget Logdans är ett av dem. Statusen för Nöjes Aktiebolaget Logdans är att Bolaget är aktivt.

Nöjes Aktiebolaget Logdans är ett Aktiebolag och skapades 1969-09-04. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där företaget finns i jobbar för att företag som Nöjes Aktiebolaget Logdans ska trivas.

Nöjes Aktiebolaget Logdans är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boden så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, kongressarrangemang, nöjesarrangemang, danstillställningar samt restaurangrörelse, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nöjes Aktiebolaget Logdans är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Nöjes Aktiebolaget Logdans Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med Nöjes Aktiebolaget Logdans så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0920-265776.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nöjes Aktiebolaget Logdans är Sandberg, Sohvi Mirja som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Jan Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Nöjes Aktiebolaget Logdans har 556128-6351 som sitt organisationsnummer.