Aktiebolaget Spirus

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet med torv-, jord,- sand, grus, stenmaterial, äga och driva handel med värdepapper och liknande, entreprenad med vägar och byggnader, jordbruk, bärodling, skogs- bruk samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Spirus vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boden så är Aktiebolaget Spirus ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Boden arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Boden och i Norrbottens län. Redan 1971-04-19 så skapades Aktiebolaget Spirus och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Spirus har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Spirus är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556145-9495 är organisationsnummret för företaget som finns i Boden.

Just nu är Aktiebolaget Spirus Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Spirus så går det att nå dem via telefon på 070-3919052 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Spirus är Lindqvist, Sven Folke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Sofia Helena Maria som är född 1985 och har titeln Suppleant, Bucht, Johan Ole som är född 1948 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .