Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boden och Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1974-04-30. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där bolaget finns i jobbar för att bolag som Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag ska trivas.

Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boden så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva installations- och handelsrörelse inom värmeoch sanitetsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0921-340043.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag är Olsson, Klas Uno som är född 1928 och har titeln VD, Olsson, Klas Uno som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Astrid Linnea som är född 1931 och har titeln Suppleant, Uddström, Lars Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Clas Olssons Rör i Boden Aktiebolag har 556187-3018 som sitt organisationsnummer.