Swebo Bioenergy AB

Norrbottens län

Information

Swebo Bioenergy AB är ett av många företag som finns i Boden. Det är nämligen den kommunen som Swebo Bioenergy AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Swebo Bioenergy AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Swebo Bioenergy AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1976-04-12. Men sedan 1976-01-01 så har Swebo Bioenergy AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bullerleden 7, 961 67, Boden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swebo Bioenergy AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0921-57800.

Boden arbetar för att företag som Swebo Bioenergy AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swebo Bioenergy AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillverka och försälja fliseldningsaggregat och värmeanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swebo Bioenergy AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Berthem, Mats Arne -Jansson, Björn Mickael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swebo Bioenergy AB och det är följande personer, Berthem, Mats Arne som är född 1964 och har titeln Extern VD, Öfverholm, Harald som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Björn Mickael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Erik Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kent Göran Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisor.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Swebo Bioenergy AB är 556191-9175.