Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag är ett företag som finns i Boden. I Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öhman, Nils Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellgren, Bo Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Pär Niclas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Anttila, Rolf Brynolf Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag på telefon 0921-51717.

Bolaget skall utföra gatu-, värme-, vatten-, sanitets- och markarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Boden arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Anläggningsbyggen i Boden Aktiebolag har 556197-0848 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.