TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag

Norrbottens län

Information

TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Boden. Det är nämligen den kommunen som TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1978-11-16. Men sedan 1994-01-01 så har TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Garvareg. 7 B, 961 64, Boden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0921-56024.

Boden arbetar för att bolag som TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet med ekonomisk anknytning samt förvalta och handla med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Thomas Harald som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Annicka Margaretha som är född 1966 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TOAB Ekonomi & Invest Aktiebolag är 556198-3940.