Radex Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Radex Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Boden som är den kommunen där Radex Aktiebolag finns. I Boden så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Radex Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Radex Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Radex Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Radex Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 26 C, 961 34, Boden men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0921-55900.

Boden arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Radex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Radex Aktiebolag har idag 556224-7592 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Radex Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, köpa och sälja fastigheter och värdehandlingar samt bedriva båtcharterverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Radex Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Broström, Set Urban som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Broström, Ulf Håkan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Taavo, Kenneth Robert som är född 1958 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Kenneth R Taavo som är född och har titeln Revisor, .