Däckcentrum i Boden Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boden och Däckcentrum i Boden Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Däckcentrum i Boden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Däckcentrum i Boden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Däckcentrum i Boden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-16. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där företaget finns i jobbar för att företag som Däckcentrum i Boden Aktiebolag ska trivas.

Däckcentrum i Boden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boden så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med och försäljning av däck samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Däckcentrum i Boden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Däckcentrum i Boden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med Däckcentrum i Boden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0921-51580.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Joel Artur.

De som är på något sätt har med Däckcentrum i Boden Aktiebolag är Karlsson, Joel Artur som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckström, Mats Olof Torsten som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Asker, Anna Charlotta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Israelsson, Lars Tommy Andreas som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Däckcentrum i Boden Aktiebolag har 556231-4277 som sitt organisationsnummer.