Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Boden. Det är nämligen den kommunen som Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1990-12-10. Men sedan 2003-08-28 så har Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vittjärvsv. 3, 961 96, Boden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0921-64200.

Boden arbetar för att bolag som Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av fastigheter och bostadsrätter, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt hästsportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Lars Åke Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Irma Monica som är född 1944 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eriksson o Bladh Fastighets Aktiebolag är 556414-0894.