Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boden och Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-29. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag ska trivas.

Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boden så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med värdepapper samt bedriva läkarpraktik och utbildning i anslutning härtill, medicinsk konsultverksamhet, försäljning av datorer, programvaror och pc-rådgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0921-50501.

Firman tecknas var för sig av -Hedberg, Anita Kristina -Hedberg, Nils Göran.

De som är på något sätt har med Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag är Hedberg, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Anita Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Karlsson, Karl Axel Kenneth som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Läkarmottagningen Åkerbäret i Boden Aktiebolag har 556426-9875 som sitt organisationsnummer.