Urban Henriksson Plåt Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Urban Henriksson Plåt Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Boden. Det är nämligen den kommunen som Urban Henriksson Plåt Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Urban Henriksson Plåt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Urban Henriksson Plåt Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1991-08-30. Men sedan 1991-01-01 så har Urban Henriksson Plåt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skogså 223, 961 91, Boden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Urban Henriksson Plåt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0921-340001.

Boden arbetar för att verksamheter som Urban Henriksson Plåt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Urban Henriksson Plåt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri samt tillverkning och försäljning av plåtslageriprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Urban Henriksson Plåt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Urban Henriksson Plåt Aktiebolag och det är följande personer, Henriksson, Jan Urban som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Maria Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Uddström, Lars Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Urban Henriksson Plåt Aktiebolag är 556431-8060.