Beström Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Beström Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Boden. Det är nämligen den kommunen som Beström Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Beström Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Beström Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1992-05-06. Men sedan 1992-01-01 så har Beström Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Havsträsk 1, 961 98, Boden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Beström Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0928-23000.

Boden arbetar för att bolag som Beström Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Beström Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall idka redovisning samt bedriva personaluthyrning inom transport-, bygg- och monteringsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Beström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Beström Aktiebolag och det är följande personer, Ström, Ingrid Birgitta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Tomas Helmut som är född 1965 och har titeln Suppleant, Äng, Per Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Beström Aktiebolag är 556447-6397.