Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Boden som är den kommunen där Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag finns. I Boden så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Travbaneg. 32, 961 74, Boden men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0921-19949.

Boden arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag har idag 556472-2287 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av dam- och herrkonfektion samt arbetskläder och profilkläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Örjans Jeans & Kläder i Boden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindstedt, Nils Örjan Runesson som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstedt, Staffan Rasmus Runeson som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlsson, Karl Axel Kenneth som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .