BOBAB AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns BOBAB AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Boden här finns det många olika Aktiebolag. BOBAB AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Boden jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

BOBAB AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556474-6708.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0921-12266 alternativt besöka eller skicka post till BOBAB AB på följande adress Kyrkg. 47, 961 64, Boden.

BOBAB AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I BOBAB AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Ahlman, Nils Bertil Einar som är född 1939 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med varor och tjänster samt catering och därmed förenlig verksamhet. Handel med varor: Köpa och sälja dödsbon och enstaka saker från bohag. Köpa restpartier t.ex. konkursbon. Sälja ovanstående vid auktionsförfarande och genom detaljförsäljning. Bedriva handel med antikviteter och konst. Bedriva handel med baganade fordon. Köpa och sälja varor vid mässor och marknader främst inom området naturmedicin, kem tekniska- och hantverksområdet. Handel med tjänster: Sälja företagsutbildning inom området teambildning och kvalitetsutveckling. Gå in som affärspartner i företag under arbetstoppar och vid utvecklingsprojekt. Erbjuda tjänster inom administration och data. Cateringsverksamhet: Bedriva caféverksamhet. Erbjuda kompletta festarrangemang vid fester och privata högtider såsom födelsedagar och bröllop. Bedriva gatuköks- och caféverksamhet vid festplatser och evenemang. Driva serveringsverksamhet vid auktioner och mässor.