Äventyrsfortet i Betsberg AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boden och Äventyrsfortet i Betsberg AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Äventyrsfortet i Betsberg AB är ett av dem. Statusen för Äventyrsfortet i Betsberg AB är att Bolaget är aktivt.

Äventyrsfortet i Betsberg AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-06-02. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Äventyrsfortet i Betsberg AB ska trivas.

Äventyrsfortet i Betsberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06. I Boden så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva upplevelseturism, konferenser, restaurang och handel med bär och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Äventyrsfortet i Betsberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Äventyrsfortet i Betsberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med Äventyrsfortet i Betsberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0921-10641.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jansson, Nils Olav.

De som är på något sätt har med Äventyrsfortet i Betsberg AB är Jansson, Nils Olav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin, Ulf Erik Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Michell som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Lars Ove Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Äventyrsfortet i Betsberg AB har 556488-6355 som sitt organisationsnummer.