Husvagnscenter i Boden Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Husvagnscenter i Boden Aktiebolag är ett bolag som finns i Boden. I Husvagnscenter i Boden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Kjell Johan Helge som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Eva Marina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Husvagnscenter i Boden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Husvagnscenter i Boden Aktiebolag på telefon 0921-15000.

Bolaget skall bedriva handel med och service av husvagnar och fritidsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Husvagnscenter i Boden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Husvagnscenter i Boden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Boden arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Husvagnscenter i Boden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Husvagnscenter i Boden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Husvagnscenter i Boden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Husvagnscenter i Boden Aktiebolag har 556501-0278 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.