Thomas Boström Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556503-8113 är organisationsnummer för verksamheten Thomas Boström Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thomas Boström Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boden som är den kommunen som Thomas Boström Åkeri Aktiebolag finns i.

Thomas Boström Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-23 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thomas Boström Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Thomas Boström Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Boden som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thomas Boström Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Thomas Boström Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0924-22007 eller genom brev på följande adress:
Sörbyn 370, 961 97, Gunnarsbyn

Bolaget skall bedriva åkeri och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thomas Boström Åkeri Aktiebolag och det är Boström, Tomas Olov Vilhelm som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Anna Katarina Lovisa som är född 1953 och har titeln Suppleant, Karlsson, Karl Axel Kenneth som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,