Maskinkomponenter i Boden Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Maskinkomponenter i Boden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Boden här finns det många olika Aktiebolag. Maskinkomponenter i Boden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Boden jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Maskinkomponenter i Boden Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556514-5272.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0921-16200 alternativt besöka eller skicka post till Maskinkomponenter i Boden Aktiebolag på följande adress Gjutv. 8, 961 38, Boden.

Maskinkomponenter i Boden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Maskinkomponenter i Boden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Vidman, Ove Roger som är född 1960 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall försälja trädgårdsmaskiner, handverktyg, lager och reservdelar och att idka därmed förenlig verksamhet.