Sävast Mack & Mat Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Sävast Mack & Mat Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Boden som är den kommunen där Sävast Mack & Mat Aktiebolag finns. I Boden så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sävast Mack & Mat Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sävast Mack & Mat Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Sävast Mack & Mat Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sävast Mack & Mat Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Teknikv. 2, 961 50, Boden men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0921-72990.

Boden arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sävast Mack & Mat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sävast Mack & Mat Aktiebolag har idag 556517-7762 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sävast Mack & Mat Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av bensin, reservdelar, livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

I Sävast Mack & Mat Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Bo Richard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Linda Anna-Lena som är född 1981 och har titeln Suppleant, Lundborg, Olov Thorkel som är född 1947 och har titeln Revisor, REVINORR Revisorer i Norr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .