JOB Media Boden AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boden och JOB Media Boden AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och JOB Media Boden AB är ett av dem. Statusen för JOB Media Boden AB är att Bolaget är aktivt.

JOB Media Boden AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-11. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där företaget finns i jobbar för att företag som JOB Media Boden AB ska trivas.

I Boden så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom media och reklam samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JOB Media Boden AB inte är momsregistrerat.

Idag är JOB Media Boden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med JOB Media Boden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5915037.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JOB Media Boden AB är Johansson, Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lisbet Irene som är född 1944 och har titeln Suppleant, Enryd, Lars Christer som är född 1964 och har titeln Revisor, Christer Enryd Revision & Rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .

JOB Media Boden AB har 556540-2533 som sitt organisationsnummer.