Kioskbaren i Boden AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva handel med konfektyr, tidskrifter och tipsverksamhet, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kioskbaren i Boden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boden så är Kioskbaren i Boden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Boden arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Boden och i Norrbottens län. Redan 1997-10-09 så skapades Kioskbaren i Boden AB och företaget är har F-skattsedel Kioskbaren i Boden AB har haft det sedan 1998-01-01.

Kioskbaren i Boden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556547-1074 är organisationsnummret för företaget som finns i Boden.

Just nu är Kioskbaren i Boden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Kioskbaren i Boden AB så går det att nå dem via telefon på 070-5555091 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kioskbaren i Boden AB är Laakso, Tomi Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Laakso, Tuula Tellervo som är född 1947 och har titeln Suppleant, Uddström, Lars Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .