Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB

Norrbottens län

Information

Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB är ett av många verksamheter som finns i Boden. Det är nämligen den kommunen som Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1999-10-04. Men sedan 1999-01-01 så har Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drottningg. 9, 961 35, Boden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0921-54579.

Boden arbetar för att verksamheter som Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolagets verksamhet är att tillverka, sälja samt bedriva service av datorer, konsulting, utbildning och arbetsträning inom data och IT-branschen såsom installationer av program och nätverk i datorer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB och det är följande personer, Engström, Leif Emil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Daniel Emil som är född 1975 och har titeln Suppleant, Anttila, Rolf Brynolf Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Emil & Son Arbetsträning Nätverk i Skellefteå AB är 556576-4767.