Lilla Stallet i Boden AB

Norrbottens län

Information

556580-9984 är organisationsnummer för verksamheten Lilla Stallet i Boden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lilla Stallet i Boden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boden som är den kommunen som Lilla Stallet i Boden AB finns i.

Lilla Stallet i Boden AB har varit registrerat sedan 1999-12-13 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lilla Stallet i Boden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Lilla Stallet i Boden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Boden som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lilla Stallet i Boden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lilla Stallet i Boden AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3559020 eller genom brev på följande adress:
Norribacksv. 13, 961 40, Boden

Bolaget skall bedriva uthyrning av boxplatser för hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lilla Stallet i Boden AB och det är Appelqvist, Bo Sune som är född 1941 och har titeln VD, Appelqvist, Bo Sune som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelqvist, Barbro Christina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Nils Magnus som är född 1976 och har titeln Suppleant, Uddström, Lars Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor