Golvtema i Boden AB

Norrbottens län

Information

Golvtema i Boden AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Boden som är den kommunen där Golvtema i Boden AB finns. I Boden så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Golvtema i Boden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Golvtema i Boden AB har haft sedan 2000-01-27. Golvtema i Boden AB har funnits sedan och 2000-01-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Golvtema i Boden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snöv. 23, 961 32, Boden men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0921-18336.

Boden arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Golvtema i Boden AB Privat, ej börsnoterat.

Golvtema i Boden AB har idag 556581-8142 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Golvtema i Boden AB

Bolaget skall bedriva läggning samt underarbeten av mattor, kakel och klinkers samt handel med värdepapper samt travsportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Golvtema i Boden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Hans Filip som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Kjell Olof som är född 1955 och har titeln Suppleant, Uddström, Lars Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .