Nilsson & Lindström Restauranger AB

Norrbottens län

Information

556608-4686 är organisationsnummer för bolaget Nilsson & Lindström Restauranger AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nilsson & Lindström Restauranger AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boden som är den kommunen som Nilsson & Lindström Restauranger AB finns i.

Nilsson & Lindström Restauranger AB har varit registrerat sedan 2001-03-21 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nilsson & Lindström Restauranger AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-11.

Nilsson & Lindström Restauranger AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boden som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nilsson & Lindström Restauranger AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nilsson & Lindström Restauranger AB så kan ni göra det på telefon genom 0921-19121 eller genom brev på följande adress:
Ö. Strandv. 1, 961 31, Boden

Bolaget skall bedriva discotek och restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nilsson & Lindström Restauranger AB och det är Nilsson, Hard Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodensjö, Carl Johan Magnus som är född 1961 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,