Destination Boden AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av tjänster inom turistnäringen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Destination Boden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boden så är Destination Boden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Boden arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Boden och i Norrbottens län. Redan 2001-10-26 så skapades Destination Boden AB och företaget är har F-skattsedel Destination Boden AB har haft det sedan 2001-11-19.

Destination Boden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-19

556617-1152 är organisationsnummret för företaget som finns i Boden.

Just nu är Destination Boden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Destination Boden AB så går det att nå dem via telefon på 0921-16300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Destination Boden AB är Wiksten, John Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Jonas Kent-Arne som är född 1973 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Enryd, Charles Harry som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .