Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia)

Norrbottens län

Information

Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) är en verksamhet som finns i Boden. I Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Jonas Ingemar som är född 1950 och har titeln VD, Olsson, Jonas Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Marith Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) på telefon 0921-53890.

Bolaget skall bedriva handel av böcker, papper, kontors- och it-material och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) av bolagstypen Aktiebolag.

Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Boden arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-25 och Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Olssons Bokhandel i Boden AB (Bokia) har 556621-1701 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.