Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB

Norrbottens län

Information

Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB är ett av många bolag som finns i Boden. Det är nämligen den kommunen som Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-01-28.

Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2002-01-23. Men sedan 2002-01-28 så har Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kungsg. 51, 961 35, Boden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0921-10300.

Boden arbetar för att bolag som Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva frisersalong och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB och det är följande personer, Morin Hendler, Gunnel Elisabet som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hendler, Bo Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlsson, Karl Axel Kenneth som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gunnel Morins Dam & Herrfrisering AB är 556622-6980.