Pollyplockers i Boden AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska bedriva restaurangrörelse, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pollyplockers i Boden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boden så är Pollyplockers i Boden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Boden arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Boden och i Norrbottens län. Redan 2003-11-11 så skapades Pollyplockers i Boden AB och bolaget är har F-skattsedel Pollyplockers i Boden AB har haft det sedan 2004-01-15.

Pollyplockers i Boden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-15

556651-2611 är organisationsnummret för bolaget som finns i Boden.

Just nu är Pollyplockers i Boden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Pollyplockers i Boden AB så går det att nå dem via telefon på 0921-56024 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pollyplockers i Boden AB är Moberg, Börje Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Selberg, Klas Robert som är född 1979 och har titeln Suppleant, Anttila, Rolf Brynolf Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .