OLAMWI Försäkringskonsult AB

Norrbottens län

Information

I Boden finns det ett Aktiebolag som heter OLAMWI Försäkringskonsult AB. Det finns flera bolag som liknar OLAMWI Försäkringskonsult AB i Norrbottens län. Boden är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

OLAMWI Försäkringskonsult AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-11 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2004-09-14 så har OLAMWI Försäkringskonsult AB varit registrerat. Idag är OLAMWI Försäkringskonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Boden.

Vill man komma i kontakt med OLAMWI Försäkringskonsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till NORRA MARANVÄGEN 32, 961 51, Boden. Vi ni istället prata med OLAMWI Försäkringskonsult AB så kan ni göra det på 070-3522066.

Bolaget skall bedriva mäklarverksamhet avssende försäkringar, förmedling av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Öhman, Per Ingemar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström Öhman, Linda Therese som är född 1974 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

OLAMWI Försäkringskonsult AB har 556666-2762 som sitt organisationsnummer.