JOW:s Gräv Norr AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boden och JOW:s Gräv Norr AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JOW:s Gräv Norr AB är ett av dem. Statusen för JOW:s Gräv Norr AB är att Bolaget är aktivt.

JOW:s Gräv Norr AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Boden där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JOW:s Gräv Norr AB ska trivas.

JOW:s Gräv Norr AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19. I Boden så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad inom maskin- och anläggningssidan, handel med fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JOW:s Gräv Norr AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är JOW:s Gräv Norr AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Boden.

Vill man komma i kontakt med JOW:s Gräv Norr AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5207717.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JOW:s Gräv Norr AB är Waara, Kurt Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nuottaniemi, Alf Einar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

JOW:s Gräv Norr AB har 556675-5301 som sitt organisationsnummer.