Quality for life i Boden Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Quality for life i Boden Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Boden. Det är nämligen den kommunen som Quality for life i Boden Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Quality for life i Boden Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-11-24.

Quality for life i Boden Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2005-03-11. Men sedan 2005-11-24 så har Quality for life i Boden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Smultronstigen 10, 961 48, Boden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Quality for life i Boden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0921-69170.

Boden arbetar för att verksamheter som Quality for life i Boden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Quality for life i Boden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva utvecklingsarbete inom vårdverksamhet genom ett databaserat kvalitetssystem samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Quality for life i Boden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Quality for life i Boden Aktiebolag och det är följande personer, Traumer, Kim Palle som är född 1958 och har titeln VD, Traumer, Kim Palle som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Traumer, Leif Daniel som är född 1984 och har titeln Suppleant, Enryd, Charles Harry som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Quality for life i Boden Aktiebolag är 556677-8584.