Buller Entreprenader AB

Norrbottens län

Information

Buller Entreprenader AB är ett bolag som finns i Boden. I Buller Entreprenader AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Bo Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Anne Kristin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Anttila, Rolf Brynolf Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Buller Entreprenader AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Buller Entreprenader AB på telefon 070-5595720.

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva åkerirörelse, entreprenader med grävmaskiner och lastbilar, äga aktier i dotterbolag samt bedriva värdepappershandel, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Buller Entreprenader AB av bolagstypen Aktiebolag.

Buller Entreprenader AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Boden arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Buller Entreprenader AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Buller Entreprenader AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Buller Entreprenader AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Buller Entreprenader AB har 556729-0118 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.