Conzinnus - din friskvårdspartner

Norrbottens län

Information

590716-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Conzinnus - din friskvårdspartner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Conzinnus - din friskvårdspartner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boden som är den kommunen som Conzinnus - din friskvårdspartner finns i.

Conzinnus - din friskvårdspartner har varit registrerat sedan 2007-08-15 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Conzinnus - din friskvårdspartner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Conzinnus - din friskvårdspartner är och det finns flera verksamheter i Boden som också är .

Firmatecknare för Conzinnus - din friskvårdspartner är följande:

Vill ni komma i kontakt med Conzinnus - din friskvårdspartner så kan ni göra det på telefon genom 0921-13117 eller genom brev på följande adress:

Massage, friskvård

Det finns olika personer som har en koppling med Conzinnus - din friskvårdspartner och det är Emretsson, Kerstin Helena som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,